Persfoto's

Hieronder vindt u enkele foto's m.b.t. de beeldenroute. Door de klikken op de gewenste foto open je het hoge-resolutiebestand, dat je vervolgens kan bewaren door te klikken met de rechter muistoets.

Perstekst

Deze zomer (8 juli - 25 september 2016) vindt in Lissewege bij Brugge (B) voor de 19de maal de Beeldenroute plaats.
Het betreft een evenement dat een forum biedt aan beeldende kunstenaars om hun werk tentoonstellen. De toegang tot de beeldenroute is gratis.
Gezien de omvang (118 beeldende kunstenaars) en naambekendheid kan de Beeldenroute rekenen op heel wat regionale en nationale belangstelling van de geschreven en multimediale pers. Elk jaar trekt de beeldenroute duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland.

Ter ondersteuning van dit evenement werd sedert 2008 een summiere website (www.beeldenroute.be) opgezet die praktische informatie verstrekt omtrent het gebeuren en een kort curriculum aanreikt van de deelnemende kunstenaars.

De beeldenroute is een organisatie van Gratien & Angèle Dendooven-Quintens, in samenwerking met de Handelsgebuurtekring Lissewege en de Stad Brugge.

Op 8 juli e.k. om 19u30 is er de officiële opening, waartoe u vriendelijk uitgenodigd wordt. Inleiding gebeurt door dhr. Rik Provoost (voorzitter van de handelsgebuurtekring Lissewege) en de tentoonstelling wordt officieel geopend door dhr. Renaat Landuyt, burgemeester van de stad Brugge en dhr. Joachim Coens, burgemeester van de stad Damme.

Contactgegevens

Angèle en Gratien Dendooven-Quintens

Ter Doeststraat 4
8380 Lissewege - Brugge
tel. 050-546.002
info@beeldenroute.be